Financieringen

Financieringen

Wilt u een aankoop doen waarvoor u op dit moment de middelen ontbreken, dan kunt u overwegen om een lening af te sluiten. Wij kijken voor u naar de mogelijke opties, zoals:

  • Doorlopend krediet
  • Persoonlijke lening
  • Financial lease
  • Restschuld financiering
  • Beter wonen financiering

In samenspraak met u adviseren wij de voor u meest gunstige vorm en bemiddelen daarna, tegen de meest gunstige voorwaarden en condities, bij een van de aanbieders.

Doorlopend krediet

U kunt kiezen voor een zeer flexibele vorm van lenen: het doorlopend krediet. Deze leenvorm is uitermate geschikt voor mensen die voorziene en onvoorziene pieken in hun uitgaven willen opvangen. Van tevoren worden een kredietlimiet en termijnbedrag met u afgesproken. Tot de afgesproken limiet kunt u onbeperkt geld opnemen, zo hebt u altijd een financiële reserve. Bovendien kunt u, als dit uitkomt, iets meer aflossen.

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is een kredietvorm waarbij u maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing betaalt, met een looptijd die vooraf is afgesproken. Afhankelijk van uw financiële situatie kunt u een bedrag van minimaal € 5.000,– en maximaal € 75.000,– lenen. Het geleende bedrag dient in 6 tot 120 maanden te worden terugbetaald.

Financial Lease

Ondernemers die een auto of bedrijfswagen tot 3500 kg willen aanschaffen voor zakelijk gebruik, kunnen de financiering hiervoor regelen door middel van financial lease. De kredietlimiet bedraagt minimaal € 5.000,– en maximaal € 125.000,–.

Restschuldfinanciering

Hebt u een eigen woning? Maar ook een restschuld? Dan kan de Restschuldfinanciering een goede oplossing voor u zijn. Met de Restschuldfinanciering leent u een bedrag om – de naam zegt het al – uw restschuld te betalen. Het betreft een lening met een vaste rente en een vaste looptijd die ingesteld kan worden voor een periode tussen de 10 en 15 jaar. Bovendien is de rente onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar.

Beter Wonen Financiering

Wilt u uw eigen woning of de woning die u wilt gaan kopen helemaal naar uw zin maken, maar ontbreekt het geld ? Denk dan eens aan de Beter Wonen Financiering. De Beter Wonen Financiering is een persoonlijke lening met een lage maandtermijn, een vaste rente en een looptijd van maximaal 15 jaar. De lening moet vóór uw 74ste afgelost zijn, en het volledige geleende bedrag moet u besteden aan uw eigen woning. Bovendien is de rente onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar.

Contact

Hannink Financiële dienstverlening
Langstraat 26
8131 BC Wijhe

T: 0570-564295
M: 06-17844268
E: info@hanninkfd.nl

Google Maps